ایزومالت ,گلایسمی ,نمایه ,نمایه گلایسمی ,شاخص قندی ,صنایع غذایی

 

شرکت بازرگانی پویاکابک وارد کننده ایزومالت درایران

 

ایزومالت

 

ایزومالت یک نوع شیرین‌کننده طبیعی است که از چغندرقند گرفته می‌شود و در صنایع غذایی به کار می‌رود. یکی از برتری‌های ایزومالت نسبت به برخی شیرین‌کننده‌های مصنوعی و حتی طبیعی دیگر، کالری پایین آن است، تا جایی که میزان کالری ایزومالت، تقریبا نصف شکر است. یعنی هر گرم از این شیرین‌کننده، فقط ۲ کیلوکالری انرژی دارد بنابراین می‌توان ادعا کرد میزان چاق‌کنندگی و تاثیر بر افزایش وزن ایزومالت از شکر و قند کمتر است. ضمن اینکه این شیرین‌کننده طبیعی، جزو خوراکی‌هایی با نمایه گلایسمی پایین محسوب می‌شود و مصرف متعادل محصولات تولیدشده با آن، مشکلات چندانی برای بیماران مبتلا به دیابت ایجاد نمی‌کند. محصولاتی که نمایه گلایسمی پایین‌تری دارند، سطح گلوکز و به دنبال آن انسولین خون را ناگهانی بالا نمی‌برند و به همین دلیل برای افراد دیابتی مناسب هستند. بد نیست بدانید که شاخص قندی یا همان نمایه گلایسمی گلوکز حدود ۱۰۳، ساکاروز حدود ۶۵، عسل حدود ۶۱، فروکتوز حدود ۱۵ و ایزومالت نزدیک به ۹ است. یعنی این شیرین‌کننده، برتری چشمگیری از نظر پایین‌ بودن شاخص قندی نسبت به شیرین‌کننده‌های پرمصرف دیگر در

صنایع غذایی دارد. ضمن اینکه ایزومالت می‌تواند از پوسیدگی دندان‌ها هم پیشگیری کند و به دلیل فیبری که دارد، باعث بهبود عملکرد روده‌ها بشود و نوعی ماده ملین هم محسوب ‌شود.

منبع اصلی مطلب : شرکت بازرگانی پویاکابک
برچسب ها : ایزومالت ,گلایسمی ,نمایه ,نمایه گلایسمی ,شاخص قندی ,صنایع غذایی
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

آینا گروه : ایزومالت